Vyhledávání

Kontakt

ORGANIZÁTOR:
BMC Finance, s.r.o.
IČ: 277 20 764
info@bmcompact.cz

+420 602 751 213
+420 547 424 533
+420 547 424 532
+420 547 424 535

Startujeme už tento pátek: BRNO RIVIERA FEST 2011

16.08.2011 10:09

 

19.8.2011, 13:00hod. To jsou nejdůležitější údaje pro nadcházející pátek.  Vše je přichystané, předpověď počasí je slibná, takže si můžeme dovolit malou rekapitulaci.

Předprodej lístků běží do čtvrtečního večera.  Možnost získat zvýhodněný lístek tak dáváme i všem opozdilcům, kteří to z jakéhokoli důvodu nestihli. Lístky budou samozřejmě k dostání i u vstupu areálu. Pokud máte možnost získat slevu ať už studentskou, nebo jinou., nezapomeňte si průkaz, který Vás k této slevě opravňuje. Do areálu bude zakázaný vstup s deštníky, skleněnými nádobami atd. viz. provozní řád festivalu. Věřte, že myslíme na Vaši bezpečnost. Do areálu bude rovněž zakázáno vnášet profesionální záznamová zařízení, jako kamery, nebo „zrcadlovky“ .

V 14:30 hod. startují AIRFARE, nenechte si je ujít. Jde o výborný rock v moderním podání. Postupně se na pódiu objeví Sunshine, Mňága a Žďorp, Aleš Brichta, Support Lesbiens, Chinaski, Aneta Langerová a na závěr to „hecnou“ Skyline. Stage letos bude netradiční, doplnili jsme ji o molo přímo mezi Vás do publika. Budeme tak sami zvědavi, jak se s touto novinkou poperou sami interpreti .

Formát letošního ročníku jsme chtěli posunout opět o něco dál i v jiných směrech. Na festivalu budeme distribuovat pivo ve speciálních, vratných, zálohovaných kelímcích. Rádi bychom tak pro Vás zajistili čistější a příjemnější prostředí bez hromad odpadků. Zároveň věříme, že oceníte nesrovnatelně lepší komfort poživání z „tvrdého“ kelímku.

V areálu pro Vás bude zajištěno občerstvení všeho druhu a postaráme se i o dodržování Vašeho pitného režimu a to za maximálně příznivé ceny. Nevnášejte tak prosím do areálu zejména tekutiny, budete o ně připraveni u vchodu. Opět se jedná o bezpečnostní opatření.

V místě se o Vaši zábavu kromě produkce na pódiu postará i doprovodný program, můžete se tak zúčastnit soutěží, vyhrát řadu cen nebo třeba na stánku BESIP vyzkoušet, jak vypadá svět přes alkoholové brýle.

Nudit se jistě nebudete, přijďte si na festival alespoň na chvíli zpříjemnit počasím zatím zkoušené léto. Těšíme se na Vás.

 

                                                                                                              ORGANIZÁTOŘI